Szálazott technika: 

Lényege a szőrszálak imitálása. A szálazás egy rendkívül összetett folyamat. Célja, hogy a természeteshez legjobban hasonlító szemöldök tetoválást készítsünk. Ilyenkor mérvadó a saját szőrzet sűrűsége, teltsége, színe. A szálak irányának kialakításakor a szőrszálak növekedési irányát vesszük figyelembe, leginkább a természetességre törekedve. Viszonylag hamar kikopik, 1-2 évente érdemes frissíteni, hogy mindig szép legyen.

Soft Powder / Ombre technika: 

A régi satír technika forradalmi újítása. Púderes hatású szemöldök lényege, hogy a szemöldök kontúr és határozott vonal nélkül egy sminkelt hatást kelt, így sokkal természetesebb a régi, mint egy erős teljes satír. Hatalmas sikere van a Vendégek körébe!

Hibrid technika: 

Ez a technika a gépi szálazás és a poros tetoválás mixe. Először a elvégezzünk a szálazást, majd betetovált szálak közé apró satíros mozdulatokkal megdúsítjuk, tónusossá, árnyalttá tesszük a szemöldököt. Ezt leginkább akkor alkalmazzuk, ha a Vendégnek kikopott tetoválása van és szálazást szeretne.


Triple Brows technika: 

Ezt a technikát a manapság egyre növekedő rontott, elszíneződött tetoválások ihlették, egy egyedülálló bonyolult kombinációja a Camuflage, az Ombre, és a Szálazási technikának. A technika lényege, hogy az elrontott és elszíneződött tetoválások újra természetessé váljanak. Nagyon keresett technika, azonban nem minden tetoválás javítható vele.

Munkáim facebook és instagram közösségi oldalaimon tudod megtekinteni. Várlak ott is szeretettel!