A Studex® System 75™ professzionális készülékkel

A Studex® System 75™ füllyukasztó készülék egyaránt alkalmazható csecsemők, gyerekek, tinik és felnőttek számára. Tapasztalataim alapján elmondhatom, hogy a pisztoly csendes, pontos és gyors munkavégzést biztosít. A régi típusú vagy más fülbelövő rendszerekkel szemben, a Studex® modern, mérnöki fejlesztésének köszönhetően egyszerűen és könnyedén történik a fül lyukasztása. A pisztolyba helyezhető a zárt kapszulák tartalmazzák a fülbevalót, amelyek steril csomagolásban vannak.

Fülbevaló kapszulák

A fülbevalók egy speciálisan kialakított, steril eldobható kapszulában helyezkednek el. A belövés mindig megfelelő pozícióban helyezi be az ékszert, így kényelmes és biztonságos hordást nyújt viselőjének. A fülbevalók között megtalálhatók, nikkelmentes orvosi fém fülbevalók, titánium fülbevalók, és 14 és 18 karátos arany fülbevalók

Füllyukasztás menete

 1. A fül fertőtlenítése.
 2. A lyuk kimérése, jelölése, majd a két lyuk pontosságának ellenőrzése.
 3. Az előzetesen kiválasztott ékszer belövése.
 4. A fül utóápolása, az erre a célra használt, Studex® Ear Care Solution folyadékkal. 
 5. Utolsó lépésként tájékoztatás az otthoni ápolás legfontosabb szabályairól.

Utóápolás

A lyukasztást követően a fülek ápolásáról megfelelő tájékoztatást adok, amelyek a következők:

 • Az ékszer mozgatása mindig tiszta kézzel történjen.
 • A fül kezelése a kapott utókezelő folyadékkal történjen - Studex®Ear Care Solution - napi 3-4 alkalommal a lövést követő időszakban.
 • 1.5 - 3 hónap elteltével javasolt az esetleges ékszercsere
 • Sérülés esetén a fülbevalót ne vegyük ki - kivételt képeznek ez alól a gyulladásos esetek -, a megfelelő kezelést az ékszer fülben maradásával végezzük.
 • A fül porcos részeinek ápolása nagyobb odafigyelést igényel, mivel ez a terület hajlamosabb a gyulladásra!

További kérdéseivel kapcsolatban keressen a +36-20/328-1888-as telefonszámon, szívesen segítek!


A STUDEX cég professzionális MediSept® rendszerével

Az orrpiercing belövése a Studex® System 75™ rendszerével biztonságos és egyedülálló, mert ez a tökéletes fejlesztésű készülék a lövés pillanatában már behelyezi az orrékszert a kívánt helyére, így nincs szükség tűre. Az eljárás korszerű, steril, gyors és minimális fájdalomérzettel jár, így helyes utóápolás mellett problémamentesen gyógyuló lyukasztást eredményez.

A MediSept® lyukasztó készülék a tűvel, branüllel történő lyukasztással ellentétben, egyszerűen és könnyedén egyből behelyezi az orrékszert. Az orrlyukasztó készülékbe belehelyezett kapszula által az ékszerhez nem érünk hozzá, így az steril marad. A rendszer precizitása hajszálpontos munkát tesz lehetővé. 


Orrlyukasztó kapszulák

Az orrékszerek a MediSept® sterilizált kapszuláiban helyezkednek el, amelyek orvosi titániumból készülnek. Az ékszerek nem okoznak allergiát, nikkel-, ólom-, kadmium- és kobaltmentesek, megfelelnek az EU nikkel rendeletének és az amerikai FDA-irányelveknek is (Amerikai Élelmiszer és Gyógyszerhatóság).  A orrbelövést követő pár hét elteltével átcserélhető kényelmesebb Studex® sensitive vagy arany ékszerekre.

Orrlyukasztás menete

 1. Az orr fertőtlenítése.
 2. Az ékszer legoptimálisabb helyének jelölése - ezt minden esetben pontosan átbeszéljük, a későbbi orrékszer hordási igényeit tekintve, mert például ha a jövőben karika ékszert szeretne hordani a Vendég akkor a lyukasztás optimális helyének megjelölése más területre kerül.
 3. Az orrékszer belövése - a steril kapszulát, a szintén steril orrlyukasztó készülékbe helyezem, majd egy rövid, gyors mozdulattal az orrba lövöm. Az ékszer azonnal az orrba kerül, a legkisebb szöveti roncsolást okozva.
 4. Az orr utóápolása, az erre a célra használt, MediSept® ápológéllel. 
 5. Utolsó lépésként tájékoztatás az otthoni ápolás legfontosabb szabályairól.

Utóápolás

A lyukasztást követően az alábbi ápolási etikettet szükséges betartani:

 • Mindig tiszta kézzel történjen az ékszer mozgatása.
 • Az orrot a lövést követő időszakban a kapott utókezelő MediSept® géllel napi 3-4 alkalommal kezelni szükséges.
 • 2-4 hét elteltével javasolt az orrékszer csere, egy kényelmesebb orrpierciengre.
 • Sérülés esetén az orrékszert ne vegye ki, a megfelelő további kezelést az ékszer orrban maradásával végezze.
 • Orrékszer nélkül ne hagyja az orrát, mert a lyuk gyorsan regenerálódik, és akár órákon belül újra benőhet.
 • Későbbiekben az ékszert és az orrot havonta tisztítani kell. A tisztítást követően, azonnal helyezze vissza az ékszert.

További kérdéseivel kapcsolatban keressen a +36-20/328-1888-as telefonszámon, szívesen segítek!