Szájkontúrvonal: 

Vékony kontúrvonalat már kevés Vendég kéri, felváltotta a félsatír technika, mert szép átmenet van a kontúrvonaltól befelé haladva. Viszont van, aki még mindig ezt a technikát kedveli. Száj színével harmonizáló színekkel tetováljuk, asszimetriákat és egyenetlenségeket jól el tűntethetjük vele.

Félsatír:

A technika lényege, hogy nincs besatírozva a száj egész felülete. Ebben az esetben a száj saját színével harmonizáló színeket választunk. A félsatír leginkább telt ajkakon mutat jól. Vékony ajkúaknak a teljes satír ajánlott, mert kis szájon nem tud érvényesülni a színátmenet. 

Teljes satír: 

Ennél a technikánál az egész ajak teljes felületét tetováljuk, satírozzuk. Így bármilyen színnel elkészíthető. Vékonyabb ajkú vendégeknek ez az ideális technika. Élénkebb színnel egy rúzsozott száj hatását kelthetjük vele, viszont ha a cél csak egy optikailag teltebb, dúsabb ajak vagy üdébb szájszínt szeretnél akkor egy szolidabb színt választást ajánlok.

3D effekt: 

Egy teljes satírt készítünk ebben az esetben is, a különbség, hogy többféle színt használunk. Általában a külső részén sötétebbet és a száj belsejéhez haladva egyre világosabbat, ezzel elérve a 3D hatást. Gyönyörű sminkelt hatás érhető el vele. Leginkább a telt ajkú vendégeken mutat.

Munkáim facebook és instagram közösségi oldalaimon tudod megtekinteni. Várlak ott is szeretettel!